Get Adobe Flash player

Dobrodošli!

Ukoliko pripadate stručnoj zajednici inžinjera, ekonomista, pravnika ili ste član privatne, vladine ili organizacije civilnog društva koja želi poboljšati donošenje odluka zasnovano na činjenicama i dokazima ovo je pravo mjesto za vas – Pridružite nam se!

Društvo je organizovano u skladu sa zakonom u Bosni i Hercegovini na neprofitnoj osnovi i volonteri čine osnovu organizacije.

Članstvo je otvoreno svima uključenim u praksu ili teoriju monitoringa i evaluacije, svima koji provode, koriste, ili imaju namjeru naučiti više o praksi monitoringa i evaluacije.

Podržite nas donacijom!

Podržite naš rad. Vašom donacijom možete pomoći da ispunimo naše ciljeve i zadatke.

 

ID: 4201828650009;

 

PDV: 201828650009;

 

KM BANKOVNI RAČUN 

Naziv primaoca: Udruženje evaluatora u BiH

Broj računa: 1413065320032670

 

DEVIZNI BANKOVNI RAČUN

Naziv primaoca: Udruženje evaluatora u BiH

Broj računa:141-306-53101310-07

IBAN: BA391413065310131007

Login Forma

Samo za Administratore
Skoplje, 21.12.2015.

Sastanku WBEN su prisustvovali predstavnici  evaluatorskih zajednica iz Makedonije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Jedan od zaključaka sastanka je da je potrebno obezbijediti sredstva za pripremu web stranice WBEN, koja je neophodna za dalji razvoj WBEN. Također je dogovoreno, da se u narednom periodu  pripremi zajednički projekat prema IOCE. Naročito je istaknuta potreba organizovanja programa obuke iz evaluacije u regiji, koji bi bili dizajnirani tako da su prilagođeni svakoj zemlji u kojoj se obuke održavaju. Također, predloženo je da se razmotri mogućnost osnivanja jednog mentorskog programa obuke, za što je zaduženo slovenačko Udruženje, obzirom da je Slovenija najdalje odmakla u praksi evaluacija. Na kraju je zaključeno, da se u svim zemljama Zapdanog Balkana ide na uspostavljanje formalnih mreža/udruženja/ascijacija evaluatora kako bi imali veće šanse za dobijanje novih projekata za širenje zajednice.

 

Western Balkan Evaluators Net.

Kontaktirajte Nas

Udruženje evaluatora u

Bosni i Hercegovini

 

Marka Marulica 2C

Sarajevo 71000

Bosnia and Herzegovina

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.