Get Adobe Flash player

Dobrodošli!

Ukoliko pripadate stručnoj zajednici inžinjera, ekonomista, pravnika ili ste član privatne, vladine ili organizacije civilnog društva koja želi poboljšati donošenje odluka zasnovano na činjenicama i dokazima ovo je pravo mjesto za vas – Pridružite nam se!

Društvo je organizovano u skladu sa zakonom u Bosni i Hercegovini na neprofitnoj osnovi i volonteri čine osnovu organizacije.

Članstvo je otvoreno svima uključenim u praksu ili teoriju monitoringa i evaluacije, svima koji provode, koriste, ili imaju namjeru naučiti više o praksi monitoringa i evaluacije.

Podržite nas donacijom!

Podržite naš rad. Vašom donacijom možete pomoći da ispunimo naše ciljeve i zadatke.

 

ID: 4201828650009;

 

PDV: 201828650009;

 

KM BANKOVNI RAČUN 

Naziv primaoca: Udruženje evaluatora u BiH

Broj računa: 1413065320032670

 

DEVIZNI BANKOVNI RAČUN

Naziv primaoca: Udruženje evaluatora u BiH

Broj računa:141-306-53101310-07

IBAN: BA391413065310131007

Login Forma

Samo za AdministratoreNajava za prvu obuku u razvojnoj evaluaciji na Balkanu – BALDET 2013 Udruženje evaluatora u Bosni i Hercegovini ima zadovoljstvo pozvati vas na Balkanski program za obuku u razvojnoj evaluaciji – BALDET 2013, koja će se održati od 02 do 08 decembra 2013 u Fojnici, Bosna i Hercegovina. Osnova nastavnog plana obuke slijedi uspješne postavke Ljetne škole IPDET (www.ipdet.org), koju svake godine organizuje Univerzitet Carleton, Ottawa, Kanada.

Predavanja na BALDET 2013 će održati vrhunski predavači gđa. Linda G. Morra Imas i gdin. Ray C. Rist, predsjednik IDEAS (Međunarodno udruženje za razvojnu evaluaciju), nezavisna organizacija profesionalaca u evaluaciji. Obuka se preporučuje evaluatorima i menadžerima razvojnih projekata i programa.

Po završenoj obuci učesnici će dobiti IPDET certifikate.

Kotizacija je 1263,60 EUR (PDV uključen). Napominjemo da radimo na tome da osiguramo stipendije. Nakon početne registracije, svi registrovani učesnici će se moći prijaviti za ograničen broj stipendija koje će pružiti donatori. Kriterij za odabir stipendista će odrediti donatori. Kotizacija uključuje predavanje, materijal za obuku, smještaj, hranu, kao i organizovan prijevoz iz Sarajeva do Fojnice, te od Fojnice do Sarajeva. Učesnici će dobiti printanu i elektronsku verziju priručnika za obuku kao i ostali materijal potreban za obuku, uključujući knjige Put do rezultata na bosanskom ili engleskom jeziku, i Ten Steps to a Results-based Monitoring and Evaluation System u elektronskoj verziji.

A Handbook for Development Practitioners.

Smještaj za učesnike će biti osiguran u potpuno opremljenim jednokrevetnim sobama. Puni pansion će biti osiguran počevši od ručka 02. decembra 2013. završno sa doručkom 08. decembra 2013. Prijevoz do hotela će biti organizovan hotelskim minibusom iz Sarajeva u ponedjeljak ujutro (02. decembra ) a povratak u subotu poslije podne ili u nedjelju ujutro (08. decembra).

Broj mjesta je ograničen, stoga molimo sve zainteresovane da svoj interes potvrde i da se registruju do 15. novembra 2013 tako što će popuniti on-line aplikaciju koju možete preuzeti OVDJE (istekao rok za prijavu).

Za sva pitanja i dodatne informacije možete se obratiti direktno BALDET program menadžeru ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. . Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogučite JavaScript da biste je vidjeli.).

Preliminarni program za BALDET možete pogledati OVDJE.

Western Balkan Evaluators Net.

Kontaktirajte Nas

Udruženje evaluatora u

Bosni i Hercegovini

 

Marka Marulica 2C

Sarajevo 71000

Bosnia and Herzegovina

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.