Get Adobe Flash player

Welcome!

If you belong to professional community of engineers, economists, lawyers and/or you are part of private, government or a civil society organization that want to enhance decision making based on facts and evidences this is right place for you-Join us.

The Society is organized according to Bosnia law on non profit basis and volunteers are the heart of this organization.

Membership is open to all engaged in M&E practice or theory, to all who conduct, use, order or have intention to learn more about monitoring and evaluation practice.

Contact

Evaluation Society in

Bosnia & Hercegovina

 

Marka Marulica 2C

Sarajevo 71000

Bosnia and Herzegovina

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

You can support our work. With your donation you can help achieve our goals and objectives.

 ID: 4201828650009;

PDV: 201828650009;

 

DOMESTIC PAYMENTS

Name of the recipient: Udruzenje evaluatora u BiH

Bank Account: 1413065320032670

 

NON-DOMESTIC PAYMENTS

Name of the recipient: Udruzenje evaluatora u BiH

Bank Account: 141-306-53101310-07

IBAN: BA391413065310131007

 

Login Form

Only for site Administrators
Skoplje, 21.12.2015.

Sastanku WBEN su prisustvovali predstavnici  evaluatorskih zajednica iz Makedonije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Jedan od zaključaka sastanka je da je potrebno obezbijediti sredstva za pripremu web stranice WBEN, koja je neophodna za dalji razvoj WBEN. Također je dogovoreno, da se u narednom periodu  pripremi zajednički projekat prema IOCE. Naročito je istaknuta potreba organizovanja programa obuke iz evaluacije u regiji, koji bi bili dizajnirani tako da su prilagođeni svakoj zemlji u kojoj se obuke održavaju. Također, predloženo je da se razmotri mogućnost osnivanja jednog mentorskog programa obuke, za što je zaduženo slovenačko Udruženje, obzirom da je Slovenija najdalje odmakla u praksi evaluacija. Na kraju je zaključeno, da se u svim zemljama Zapdanog Balkana ide na uspostavljanje formalnih mreža/udruženja/ascijacija evaluatora kako bi imali veće šanse za dobijanje novih projekata za širenje zajednice.

 

Western Balkan Evaluators Net.

Evaluation Service Providers

Please contact us on This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. to be registered.

 

All companies and individual consultants who want to appear in this section should send us their info. BHEVAL makes no guarantee of validity of information provided. 

 

1. Companies

2. Individual Consultants